Treceți la conținutul principal

Cum sa va revendicati afacerea prin intermediul Google Maps

Din pacate, revendicarea companiei dvs. pe Google Maps poate fi un proces putin complicat. In aceasta postare de blog, va vom prezenta pasii cum sa va revendicati afacerea pe Google Maps, astfel incat sa puteti beneficia de toate beneficiile.



Exista o multime de beneficii care vin odata cu revendicarea afacerii dvs. in Google Maps. In primul rand, va ajuta sa va imbunatatiti vizibilitatea online si va ajuta clientii potentiali sa va gaseasca. De asemenea, va ofera mai mult control asupra modului in care compania dvs. apare in rezultatele cautarilor organice si va poate ajuta sa va stimulati eforturile in SEO. Din pacate, revendicarea companiei dvs. pe Google Maps poate fi un proces destul de complicat. In acest articol, va vom prezenta pasii pentru a va revendica afacerea in Google Maps, astfel incat sa puteti beneficia de toate beneficiile.

 

Accesati Compania mea Google

Presupunand ca aveti un cont Google, urmati aceste instructiuni pentru a va revendica afacerea in Compania mea Google:

  • Accesati https://www.google.com/business/ si conectati-va cu contul dvs. Google.
  • Daca nu aveti un cont Google, faceti clic pe ,,Creati un cont" pentru a crea unul.
  • Introduceti numele companiei dvs. in caseta de cautare. Daca afacerea dvs. nu apare, faceti clic pe ,,Adaugati compania" in partea dreapta a ecranului.
  • Urmati instructiunile de pe ecran pentru a va verifica compania. Puteti alege sa verificati prin posta sau prin telefon. Dupa ce ati terminat, faceti clic pe ,,Continuati".
  • Introduceti informatii suplimentare despre afacerea dvs., cum ar fi orele de functionare si categoriile (de exemplu, pizzerie, firma de avocatura). Cand ati terminat de introdus toate informatiile relevante, faceti clic pe ,,Publicati".

Creati sau revendicati-va afacerea

 

Exista doua moduri de a crea sau de a revendica o companie in Google Maps: prin interfata Compania mea Google (GMB) sau prin interfata Google Maps.

Daca aveti un cont Gmail, va puteti inscrie la GMB aici. Dupa ce va conectati, vi se va cere fie sa cautati afacerea dvs., fie sa introduceti informatiile companiei. Daca afacerea dvs. exista deja pe GMB, o puteti revendica confirmand calitatea de proprietar al inregistrarii.

Daca nu aveti un cont Gmail sau daca preferati sa utilizati interfata Google Maps, puteti urma aceste instructiuni:

1. Cautati afacerea dvs. in Google Maps.
2. Daca afacerea dvs. exista deja in GMB, faceti clic pe listare si derulati in jos pana la sectiunea: ,,Detineti aceasta companie?". Faceti clic pe butonul ,,Revendicati aceasta companie" si urmati instructiunile pentru a va verifica calitatea de proprietar al inregistrarii.
3. Daca afacerea dvs. nu exista in GMB, faceti clic pe butonul ,,Adaugati un loc lipsa" si introduceti informatiile companiei dvs.

Verificati-va afacerea

Daca doriti sa va asigurati ca afacerea dvs. este reprezentata cu acuratete in Google Maps, este important sa va verificati inregistrarea. Acest proces ajuta Google sa confirme ca afacerea dvs. este legitima si va permite sa revendicati dreptul de proprietate asupra inregistrarii dvs., astfel incat sa puteti gestiona informatiile care apar acolo.

Pentru a va verifica compania in Google Maps:

1. Accesati maps.google.com si cautati numele companiei dvs.

2. Daca apare lista dvs., faceti clic pe ea si apoi faceti clic pe butonul ,,Mai multe informatii".

3. Pe urmatorul ecran, faceti clic pe butonul ,,Revendicati aceasta companie".

4. Vi se va solicita sa va conectati cu contul dvs. Google sau sa creati unul daca nu aveti deja unul.

5. Dupa ce v-ati conectat, urmati instructiunile de pe ecran pentru a va verifica inregistrarea. De obicei, aceasta implica introducerea unui cod de verificare pe care Google il va trimite la numarul de telefon sau la adresa companiei dvs.

Dupa ce ati verificat inregistrarea, veti putea sa editati informatiile care apar pe ea, sa adaugati fotografii si videoclipuri si multe altele. Revendicarea inregistrarii dvs. este o modalitate excelenta de a va asigura ca clientii pot gasi informatii exacte despre compania dvs. in Google Maps.

Adaugati informatiile despre afacerea dvs

Adaugarea informatiilor despre companie in Google Maps este o modalitate excelenta de a va asigura ca clientii va pot gasi cu usurinta si va pot ajuta sa va evidentiati fata de concurenta.

Iata cativa pasi simpli de urmat pentru a incepe:
1. Accesati maps.google.com si conectati-va cu contul dvs. Google.
2. Cautati compania dupa nume sau categorie.
3. Daca afacerea dvs. nu apare, faceti clic pe Link ,,Adaugati un loc lipsa".
4. Introduceti informatiile despre companie in formularul furnizat.
5. Dupa ce ati completat toate campurile, faceti clic pe butonul ,,Trimiteti".
6. Google va examina apoi inregistrarea dvs. si, odata aprobata, compania dvs. va aparea pe Maps.

Gestionati informatiile despre afacerea dvs

Daca doriti sa va asigurati ca informatiile despre companie sunt actualizate si exacte in Google Maps, va trebui sa revendicati inregistrarea companiei dvs. Acest proces este simplu si dureaza doar cateva minute.

Pentru a revendica inregistrarea companiei dvs.:

1. Accesati maps.google.com si cautati numele companiei dvs.

2. Faceti clic pe lista pentru afacerea dvs.

3. In partea dreapta a inregistrarii, faceti clic pe butonul ,,Mai multe" si apoi selectati ,,Revendicati aceasta afacere".

4. Veti fi directionat catre o pagina noua unde va trebui sa va conectati cu contul dvs. Google sau sa creati unul nou.

5. Dupa ce v-ati conectat, urmati instructiunile de pe ecran pentru a verifica calitatea de proprietar al companiei. Aceasta implica, de obicei, introducerea unui cod de verificare care va fi trimis la telefon sau la adresa dvs. de e-mail.

6. Dupa ce v-ati verificat calitatea de proprietar, puteti adauga sau edita informatiile despre companie, inclusiv programul dvs. de functionare, site-ul web, numarul de telefon si multe altele. Asigurati-va ca salvati modificarile inainte de a iesi din pagina!

Incepeti cu Postari

Presupunand ca ti-ai revendicat deja afacerea prin Compania mea pe Google, esti gata sa incepi sa creezi postari. Postarile sunt o modalitate excelenta de a interactiona cu clientii tai si de a-i tine la curent cu ceea ce se intampla cu afacerea ta.

Pentru a crea o postare, pur si simplu conectati-va la contul dvs. Compania mea pe Google si faceti clic pe fila ,,Postari". De acolo, puteti selecta ce tip de postare doriti sa creati:

- Anunt: o modalitate rapida de a impartasi stiri sau informatii cu clientii - Eveniment: Informati clientii despre un eveniment viitor - Oferta: Oferiti un cupon sau o promotie - Produs: Evidentiati un nou produs sau serviciu - Ce este nou: Partajati fotografii, videoclipuri sau text despre noutatile companiei dvs.

Dupa ce ati selectat tipul de postare pe care doriti sa o creati, pur si simplu urmati instructiunile pentru a adauga continut si a va publica postarea. Asta este! Clientii dvs. vor vedea acum postarea dvs. atunci cand va cauta compania in Google Maps.

 

Aflati despre statistici

Compania mea pe Google este un instrument gratuit si usor de utilizat pentru companii, marci, artisti si organizatii pentru a-si gestiona prezenta online pe Google, inclusiv Cautare si Harti.

Pentru a incepe, creati un cont gratuit. Dupa ce v-ati conectat, puteti adauga sau revendica inregistrarea companiei dvs. Va trebui sa va verificati inregistrarea inainte de a putea incepe sa o gestionati.

Pentru a verifica inregistrarea companiei dvs., Google va trimite o carte postala cu un cod de verificare la adresa companiei dvs. Dupa ce primiti cartea postala, introduceti codul de verificare in sectiunea ,,Verifica-ti afacerea" a contului tau.

Dupa ce ti-ai verificat inregistrarea, poti incepe sa adaugi fotografii, videoclipuri, descrieri si alte informatii despre compania ta. De asemenea, puteti raspunde la recenziile clientilor.

Comentarii

Postari Populare

Specialistul SEO impartaseste cum sa-ti faci site-ul vizibil pe Google fara sa platesti reclamele

Specialistul SEO impartaseste cum sa-ti faci site-ul vizibil pe Google fara sa platesti reclamele de tip ads, astfel incat elaborarea unei strategii eficiente de optimizare a motoarelor de cautare (SEO ) necesita munca, dar merita efortul. Prin optimizarea elementelor cheie ale site-ului dvs. web, puteti imbunatati in mod dramatic vizibilitatea acestuia in rezultatele cautarilor organice. Cu peste un miliard de site-uri web online in prezent, cum va asigurati ca motoarele de cautare va pot gasi si evidentia site-ul? Garry Grant, director executiv al SEO Incorporated, s-a alaturat recent podcastului Future of Work pentru a discuta despre natura critica a pozitionarii in topurile Google pentru cresterea veniturilor din afaceri. Aceasta evolutie a inteligentei artificiale si a algoritmilor Google subliniaza peisajul vital si schimbator al SEO, in care adaptabilitatea si cunoasterea celor mai bune practici actuale sunt esentiale pentru a mentine un clasament relevant si ridicat in cautar...

Cum sa devii copywriter: Un ghid pas cu pas

Un copywriter este o persoana care scrie cu intentia de a-si educa, convinge sau influenta publicul, adesea cu scopul de a vinde un produs sau un serviciu. Copywriterii au o intelegere a publicului lor si stiu cum sa influenteze luarea deciziilor prin cuvinte si sugestii. Daca va place sa scrieti, poate doriti sa luati in considerare o cariera in copywriting . In acest articol, exploram ce face un copywriter, principalele tipuri de copywriting , abilitatile comune ale copywriterilor si cum sa deveniti copywriter. Care sunt principalele tipuri de copywriting? Copywriterii scriu texte si ofera consumatorilor si clientilor informatii despre un anumit serviciu sau produs. Cele trei tipuri principale de copywriteri sunt: 1. Redactorii de agentie Copywriterii de agentie isi asigura un post intr-o agentie care deserveste mai multi clienti si, de obicei, vor trebui sa lucreze cu norma intreaga. Veti finaliza adesea proiecte care pot fi provocatoare si care necesita creativitate pentru a ajut...

De ce Marketing Online si de ce este important?

A stazi ne vom referi la elementele de baza pentru marketing online si cum sa-l folosesti pentru a-ti extinde afacerea in mediul online. Marketingul online reprezinta utilizarea marketingului pentru a comercializa produse sau servicii in mediul online. Ia in considerare utilizarea diferitelor canale digitale, cum ar fi retelele sociale, motoarele de cautare, paginile web, comunicarile prin e-mail si  marketingul de continut . Marketingul online este important deoarece are un impact asupra perceptiilor clientilor despre o companie sau un produs. De asemenea, influenteaza modul in care clientii iau masuri in ceea ce priveste o companie sau un produs. Si nu in ultimul rand, ajuta companiile sa-si atinga scopurile si obiectivele prin achizitionarea de noi clienti si pastrarea acestora pe termen lung.   4 Divizii Majore de Marketing Digital   Exista multe moduri in care peisajul digital se schimba si in aceasta sectiune vom explora 4 divizii diferite care se incadreaza in mark...

Ar trebui sa va construiti propriul site web sau sa apelati la o firma de web design?

Ati ales numele site-ului web si adresa URL perfecta. Acum, este timpul sa creati propriul site web si sa-l puneti online. Crearea unui site web a devenit mai usoara de-a lungul anilor, deoarece exista multe programe de creare site-uri web pentru a va crea singur un site de afaceri. Pe de alta parte, s-ar putea sa preferati sa angajati o firma de web design sau un web deisgner profesionist. Care dintre ele este cea mai buna varianta?   Ce este un constructor de site-uri web?   Un constructor de site-uri web  este un instrument care va arata cum sa realizati un site web fara a avea experienta in inginerie sau codificare. Acesta ofera sabloane pentru crearea de site-uri web pe care le puteti personaliza. Un web builder poate fi fie un program, fie o platforma care faciliteaza construirea unui site.   Avantajele si dezavantajele utilizarii unui constructor de site-uri web Printre avantajele utilizarii unui constructor de site-uri web se numara faptul ca nu trebuie sa st...

Asteptari versus realitate: impactul in marketingul digital asupra afacerii tale

Cert este ca impactul in marketingul digital in majoritatea companiilor este folosit astazi pentru promotii. A devenit o practica obisnuita si ar fi o mare greseala daca nu folositi niciun model de promovare online. Poate fi benefic atat pentru companiile mici, cat si pentru cele mari. Cu toate acestea, necesita unele abilitati si experienta. Nu poti sa creezi pur si simplu o platforma online sau o pagina FB si sa te astepti la multi vizitatori si vanzari. Daca aveti nevoie de asistenta profesionala in acest domeniu, verificati aceasta pagina. In plus, promovarea prin intermediul platformelor online in sine ar putea sa nu fie singurul lucru de care aveti nevoie. Exista multe optiuni disponibile, dar necesita si abordarea corecta. Cheia este sa gasesti un echilibru intre asteptarile tale si realitatea pe care o poti obtine din acest model de promovare. Va vom prezenta cateva exemple in articolul urmator. Acoperirea crescuta duce la un profit mai mare Desi este crucial sa ajungeti la mai...