Treceți la conținutul principal

Cum sa va revendicati afacerea prin intermediul Google Maps

Din pacate, revendicarea companiei dvs. pe Google Maps poate fi un proces putin complicat. In aceasta postare de blog, va vom prezenta pasii cum sa va revendicati afacerea pe Google Maps, astfel incat sa puteti beneficia de toate beneficiile.



Exista o multime de beneficii care vin odata cu revendicarea afacerii dvs. in Google Maps. In primul rand, va ajuta sa va imbunatatiti vizibilitatea online si va ajuta clientii potentiali sa va gaseasca. De asemenea, va ofera mai mult control asupra modului in care compania dvs. apare in rezultatele cautarilor organice si va poate ajuta sa va stimulati eforturile in SEO. Din pacate, revendicarea companiei dvs. pe Google Maps poate fi un proces destul de complicat. In acest articol, va vom prezenta pasii pentru a va revendica afacerea in Google Maps, astfel incat sa puteti beneficia de toate beneficiile.

 

Accesati Compania mea Google

Presupunand ca aveti un cont Google, urmati aceste instructiuni pentru a va revendica afacerea in Compania mea Google:

  • Accesati https://www.google.com/business/ si conectati-va cu contul dvs. Google.
  • Daca nu aveti un cont Google, faceti clic pe ,,Creati un cont" pentru a crea unul.
  • Introduceti numele companiei dvs. in caseta de cautare. Daca afacerea dvs. nu apare, faceti clic pe ,,Adaugati compania" in partea dreapta a ecranului.
  • Urmati instructiunile de pe ecran pentru a va verifica compania. Puteti alege sa verificati prin posta sau prin telefon. Dupa ce ati terminat, faceti clic pe ,,Continuati".
  • Introduceti informatii suplimentare despre afacerea dvs., cum ar fi orele de functionare si categoriile (de exemplu, pizzerie, firma de avocatura). Cand ati terminat de introdus toate informatiile relevante, faceti clic pe ,,Publicati".

Creati sau revendicati-va afacerea

 

Exista doua moduri de a crea sau de a revendica o companie in Google Maps: prin interfata Compania mea Google (GMB) sau prin interfata Google Maps.

Daca aveti un cont Gmail, va puteti inscrie la GMB aici. Dupa ce va conectati, vi se va cere fie sa cautati afacerea dvs., fie sa introduceti informatiile companiei. Daca afacerea dvs. exista deja pe GMB, o puteti revendica confirmand calitatea de proprietar al inregistrarii.

Daca nu aveti un cont Gmail sau daca preferati sa utilizati interfata Google Maps, puteti urma aceste instructiuni:

1. Cautati afacerea dvs. in Google Maps.
2. Daca afacerea dvs. exista deja in GMB, faceti clic pe listare si derulati in jos pana la sectiunea: ,,Detineti aceasta companie?". Faceti clic pe butonul ,,Revendicati aceasta companie" si urmati instructiunile pentru a va verifica calitatea de proprietar al inregistrarii.
3. Daca afacerea dvs. nu exista in GMB, faceti clic pe butonul ,,Adaugati un loc lipsa" si introduceti informatiile companiei dvs.

Verificati-va afacerea

Daca doriti sa va asigurati ca afacerea dvs. este reprezentata cu acuratete in Google Maps, este important sa va verificati inregistrarea. Acest proces ajuta Google sa confirme ca afacerea dvs. este legitima si va permite sa revendicati dreptul de proprietate asupra inregistrarii dvs., astfel incat sa puteti gestiona informatiile care apar acolo.

Pentru a va verifica compania in Google Maps:

1. Accesati maps.google.com si cautati numele companiei dvs.

2. Daca apare lista dvs., faceti clic pe ea si apoi faceti clic pe butonul ,,Mai multe informatii".

3. Pe urmatorul ecran, faceti clic pe butonul ,,Revendicati aceasta companie".

4. Vi se va solicita sa va conectati cu contul dvs. Google sau sa creati unul daca nu aveti deja unul.

5. Dupa ce v-ati conectat, urmati instructiunile de pe ecran pentru a va verifica inregistrarea. De obicei, aceasta implica introducerea unui cod de verificare pe care Google il va trimite la numarul de telefon sau la adresa companiei dvs.

Dupa ce ati verificat inregistrarea, veti putea sa editati informatiile care apar pe ea, sa adaugati fotografii si videoclipuri si multe altele. Revendicarea inregistrarii dvs. este o modalitate excelenta de a va asigura ca clientii pot gasi informatii exacte despre compania dvs. in Google Maps.

Adaugati informatiile despre afacerea dvs

Adaugarea informatiilor despre companie in Google Maps este o modalitate excelenta de a va asigura ca clientii va pot gasi cu usurinta si va pot ajuta sa va evidentiati fata de concurenta.

Iata cativa pasi simpli de urmat pentru a incepe:
1. Accesati maps.google.com si conectati-va cu contul dvs. Google.
2. Cautati compania dupa nume sau categorie.
3. Daca afacerea dvs. nu apare, faceti clic pe Link ,,Adaugati un loc lipsa".
4. Introduceti informatiile despre companie in formularul furnizat.
5. Dupa ce ati completat toate campurile, faceti clic pe butonul ,,Trimiteti".
6. Google va examina apoi inregistrarea dvs. si, odata aprobata, compania dvs. va aparea pe Maps.

Gestionati informatiile despre afacerea dvs

Daca doriti sa va asigurati ca informatiile despre companie sunt actualizate si exacte in Google Maps, va trebui sa revendicati inregistrarea companiei dvs. Acest proces este simplu si dureaza doar cateva minute.

Pentru a revendica inregistrarea companiei dvs.:

1. Accesati maps.google.com si cautati numele companiei dvs.

2. Faceti clic pe lista pentru afacerea dvs.

3. In partea dreapta a inregistrarii, faceti clic pe butonul ,,Mai multe" si apoi selectati ,,Revendicati aceasta afacere".

4. Veti fi directionat catre o pagina noua unde va trebui sa va conectati cu contul dvs. Google sau sa creati unul nou.

5. Dupa ce v-ati conectat, urmati instructiunile de pe ecran pentru a verifica calitatea de proprietar al companiei. Aceasta implica, de obicei, introducerea unui cod de verificare care va fi trimis la telefon sau la adresa dvs. de e-mail.

6. Dupa ce v-ati verificat calitatea de proprietar, puteti adauga sau edita informatiile despre companie, inclusiv programul dvs. de functionare, site-ul web, numarul de telefon si multe altele. Asigurati-va ca salvati modificarile inainte de a iesi din pagina!

Incepeti cu Postari

Presupunand ca ti-ai revendicat deja afacerea prin Compania mea pe Google, esti gata sa incepi sa creezi postari. Postarile sunt o modalitate excelenta de a interactiona cu clientii tai si de a-i tine la curent cu ceea ce se intampla cu afacerea ta.

Pentru a crea o postare, pur si simplu conectati-va la contul dvs. Compania mea pe Google si faceti clic pe fila ,,Postari". De acolo, puteti selecta ce tip de postare doriti sa creati:

- Anunt: o modalitate rapida de a impartasi stiri sau informatii cu clientii - Eveniment: Informati clientii despre un eveniment viitor - Oferta: Oferiti un cupon sau o promotie - Produs: Evidentiati un nou produs sau serviciu - Ce este nou: Partajati fotografii, videoclipuri sau text despre noutatile companiei dvs.

Dupa ce ati selectat tipul de postare pe care doriti sa o creati, pur si simplu urmati instructiunile pentru a adauga continut si a va publica postarea. Asta este! Clientii dvs. vor vedea acum postarea dvs. atunci cand va cauta compania in Google Maps.

 

Aflati despre statistici

Compania mea pe Google este un instrument gratuit si usor de utilizat pentru companii, marci, artisti si organizatii pentru a-si gestiona prezenta online pe Google, inclusiv Cautare si Harti.

Pentru a incepe, creati un cont gratuit. Dupa ce v-ati conectat, puteti adauga sau revendica inregistrarea companiei dvs. Va trebui sa va verificati inregistrarea inainte de a putea incepe sa o gestionati.

Pentru a verifica inregistrarea companiei dvs., Google va trimite o carte postala cu un cod de verificare la adresa companiei dvs. Dupa ce primiti cartea postala, introduceti codul de verificare in sectiunea ,,Verifica-ti afacerea" a contului tau.

Dupa ce ti-ai verificat inregistrarea, poti incepe sa adaugi fotografii, videoclipuri, descrieri si alte informatii despre compania ta. De asemenea, puteti raspunde la recenziile clientilor.

Comentarii

Postari Populare

Specialistul SEO impartaseste cum sa-ti faci site-ul vizibil pe Google fara sa platesti reclamele

Specialistul SEO impartaseste cum sa-ti faci site-ul vizibil pe Google fara sa platesti reclamele de tip ads, astfel incat elaborarea unei strategii eficiente de optimizare a motoarelor de cautare (SEO ) necesita munca, dar merita efortul. Prin optimizarea elementelor cheie ale site-ului dvs. web, puteti imbunatati in mod dramatic vizibilitatea acestuia in rezultatele cautarilor organice. Cu peste un miliard de site-uri web online in prezent, cum va asigurati ca motoarele de cautare va pot gasi si evidentia site-ul? Garry Grant, director executiv al SEO Incorporated, s-a alaturat recent podcastului Future of Work pentru a discuta despre natura critica a pozitionarii in topurile Google pentru cresterea veniturilor din afaceri. Aceasta evolutie a inteligentei artificiale si a algoritmilor Google subliniaza peisajul vital si schimbator al SEO, in care adaptabilitatea si cunoasterea celor mai bune practici actuale sunt esentiale pentru a mentine un clasament relevant si ridicat in cautar

Inteligenta artificiala in marketingul digital: Tendinte si bune practici pentru 2024

Inteligenta artificiala a depasit cu mult stadiul de tehnologie noua sau emergenta, in special in lumea marketingului digital. Un sondaj global realizat in 2022 a constatat ca aproximativ 90% dintre specialistii in marketing din 35 de tari diferite folosesc inteligenta artificiala intr-un fel sau altul in strategiile lor de marketing digital. Cu atat de multe instrumente gratuite si low-cost disponibile, inlocuirea sau completarea fluxurilor de lucru de marketing umane cu AI este modalitatea nr. 1 de a deveni (a) mai productiv si (b) mai bun in intelegerea publicului dvs. si a modului in care sa ajungeti la acesta. Tendinte: Inteligenta artificiala in marketingul digital Acest articol exploreaza trei tendinte interesante si cele mai bune practici pentru implementarea AI in cadrul organizatiei dumneavoastra. https://agentpromovator.ro/ce-inseamna-consultant-in-marketing/ 1. Inteligenta artificiala generativa Multumita ChatGPT, AI-ul generativ ar putea fi cel mai fierbinte subiect din m

Cum poate video marketing local sa ajute intreprinderile mici?

F iind o afacere mica, bugetul dvs. de marketing si publicitate este de obicei destul de strans. Poate fi greu sa justificati cheltuirea a mii de euro sau mai mult pentru o campanie de video marketing. Dar publicitatea video nu costa la fel de mult ca inainte si nu trebuie sa platiti bani in campanii majore pentru un spot TV national atunci cand incercati doar sa atrageti putin trafic pentru afacerea dvs. locala. De fapt, daca doriti sa lansati o campanie de marketing local, videoclipul este unul dintre cele mai puternice (si mai accesibile) instrumente pe care le puteti utiliza datorita potentialului sau de reutilizare, optimizare si pentru a va prezenta locatia si atmosfera – doua strategii de marketing ce trebuie implementate cand vine vorba de marketingul local. Deci, cum poate videoclipul sa penetreze piata in mediul dvs. de afaceri? Vom impartasi toate sfaturile noastre, dar mai intai vom face o scurta recapitulare despre marketingul local.   Ce este marketingul local? Marketingu

Cum pot adopta operatorii in turism o strategie in marketing online

 Desi sectorul calatoriilor a fost primul care a adoptat digitalizarea, ritmul cererii consumatorilor se schimba, iar industria trebuie sa isi evolueze strategiile pentru a tine pasul. Intrebarea este: cum pot adopta operatorii in turism o strategie in marketing online? Evolutia rapida a tehnologiei din ultimul deceniu, denumita adesea revolutia digitala , a schimbat complet modul de functionare al intreprinderilor, iar industria turismului nu face exceptie. Turismul a fost unul dintre primele sectoare care a adoptat digitalizarea prin vanzarea online a zborurilor si a camerelor de hotel si, de atunci, cererea consumatorilor pentru servicii digitale in intregul sector a crescut rapid. Defapt, se estimeaza ca mai mult de 90% dintre calatori isi cauta acum vacantele online. Pe masura ce industria turismului continua sa se extinda mai rapid decat oricand, digitalizarea ofera intreprinderilor din acest sector numeroase oportunitati de crestere pe o piata competitiva. Cu toate acestea, pent

3 pasi critici pentru crearea de continut care converteste

  Continut care converteste: oferte fara frictiune, cereri de dimensiuni mici si compromisuri valoroase. Prea adesea, continutul este creat doar pentru a obtine clicuri, vizualizari si aprecieri. Totul se rezuma la apelul la actiune (CTA), la descarcarea activului, la completarea formularului sau la inscrierea in registru. De cele mai multe ori, acest lucru este in detrimentul obtinerii unui angajament real si valoros. Desi aceste cifre ar putea arata foarte bine pe o foaie de statistici, ele nu se traduc intotdeauna in conversii reale. Iata care este treaba: clicurile nu sunt valoroase. O conversie reala are loc atunci cand cineva iti raspunde la e-mail, iti trimite un mesaj pe retelele de socializare sau se implica in mod semnificativ in brandul tau - nu doar atunci cand face clic fara sa se gandeasca pe un buton pentru ca i-ai sugerat sa o faca. Daca doriti sa creati continut care converteste, nu va mai fixati pe implicarea usor de urmarit. Concentreaza-te pe cel mai bun mod de a-