Treceți la conținutul principal

5 aplicatii de verificare a contului de instagram

Nu exista nicio indoiala ca Instagram este cea mai mare platforma de social media din prezent iar rolul de verificare instagram a contului este unul important. Cel mai bun lucru despre Instagram este ca atrage utilizatori din toate grupurile posibile. Potentialii dvs. urmaritori ar include persoane din fiecare grupa de varsta – fie ca este vorba de adolescenti, adulti, persoane de varsta mijlocie si toata lumea intre ele. Cu toate acestea, chiar si acum, platforma nu ofera prea multe informatii atunci cand vine vorba de vizibilitatea sa.

Adica, nu puteti sti cine v-a vizualizat profilul. Exista multiple motive pentru care ati putea dori sa faceti acest lucru. De exemplu, poate doriti sa stiti daca cineva va urmareste pe Instagram. Sau, daca sunteti o persoana care se orienteaza pe nevoile de afaceri, poate doriti sa stiti ce tipuri de persoane va viziteaza profilul. Oricare ar fi aceste motive, Instagram nu ofera o modalitate oficiala de a verifica cine v-a vizitat profilul/contul.

[caption id="attachment_225408" align="alignnone" width="1125"]verificare instagram verificare instagram[/caption]

Cu toate acestea, in acest articol, vom enumera cateva dintre cele mai bune modalitati de a verifica cine v-a vizitat profilul de Instagram in trecut. Puteti alege una dintre urmatoarele optiuni in functie de scopul pe care il urmariti: aflarea unui potential urmaritor sau analizarea popularitatii dvs. pe platforma. Fara alte comentarii, sa mergem mai departe, de asemenea, daca vrei sa stii cum sa urmaresti un cont Instagram sau sa verifici cine ti-a vizualizat profilul Instagram, te rugam sa folosesti mSpy.

 

#1 Followers Insight pentru Instagram

Followers Insight for Instagram este o aplicatie Android care va permite sa stiti cine v-a vizitat site-ul. Trebuie remarcat faptul ca puteti utiliza aplicatia si pentru a primi notificari in timp util. Adica, puteti primi unele notificari atunci cand o persoana va viziteaza profilul Instagram. In mod similar, Followers Insight for Instagram va va trimite o notificare si atunci cand sunteti blocat sau primiti unfollow.

In comparatie cu alte aplicatii pentru acelasi scop, Followers Insight for Instagram este foarte usor de utilizat. Interfata de utilizare este minimalista si permite o navigare adecvata. Ar trebui sa verificati aceasta aplicatie daca aveti nevoie de o privire mai profunda asupra celor care va urmaresc.

 

#2 Follower Analyzer pentru Instagram

Follower Analyzer for Instagram este o alta alegere excelenta atunci cand doriti sa stiti cine v-a vizualizat profilul Instagram in trecut. Dupa cum ii spune si numele, avem de-a face cu o aplicatie completa pentru analiza urmaritorilor. Aceasta poate fi utilizata pentru tot felul de nevoi, inclusiv pentru procesul de a sti cine v-a vizualizat paginile si profilurile Instagram.

Puteti utiliza aceeasi aplicatie si in scopuri suplimentare. De exemplu, puteti afla despre persoanele care v-au dat unfollow recent sau despre urmaritorii care nu v-au apreciat paginile pentru o anumita perioada de timp. Este mai mult decat sa stii despre urmaritorii tai.

 

#3 Follower Insight pentru Instagram

Cautati o modalitate si mai intuitiva de a verifica cine v-a vizualizat profilul de Instagram? In acest caz, are sens sa verificati Follower Insight for Instagram. Este una dintre cele mai bune aplicatii pentru a obtine o imagine de ansamblu adecvata a popularitatii dvs. pe platforma de partajare a fotografiilor. In afara de analiza urmaritorilor existenti, aplicatia va va arata informatii despre urmaritorii pierduti, persoanele nefollowate si blocate.

Inca o data, toate casutele de baza sunt bifate aici. Nu trebuie sa va faceti griji cu privire la actualizarile la timp. Totul va va fi livrat prin intermediul notificarilor push, care sunt cel mai bun lucru din toate timpurile. La finalul zilei, veti avea mai multe avantaje folosind aceasta aplicatie.

 

#4 Insights pentru Instagram

O alta aplicatie grozava pentru acelasi scop, Insights for Instagram are mult sens ca un analizator Instagram de followeri si nu numai. Folosind acest instrument simplu, veti putea intelege cine v-a vizitat pagina de Instagram in ultima perioada. In plus, aplicatia v-ar oferi, de asemenea, informatii profunde despre modul in care raportul follower-fan este la lucru.

Desigur, va poate permite sa stiti cine v-a vizitat profilul, dar Insights for Instagram este cu siguranta mult mai mult decat atat. Puteti, de asemenea, sa cunoasteti categorii cum ar fi Ghost followers. Cea mai buna parte este ca va aranja toate aceste informatii intr-o maniera usor de accesat.

 

#5 Visitors Pro

Visitors Pro este o aplicatie de analiza Instagram care este disponibila pentru dispozitivele iOS. Odata ce ati instalat aceasta aplicatie si ati conectat contul de Instagram, Visitors Pro va incepe sa va arate informatiile necesare cu privire la o serie de aspecte. Cel mai important, vei sti cine ti-a vizitat contul de Instagram si cati dintre acestia iti urmaresc efectiv actualizarile.

Cea mai buna parte este ca Visitors Pro pentru iOS va poate arata pana la 100 de intrari ale persoanelor care au vizitat contul. Aceasta este o modalitate excelenta de a sti daca cineva v-a urmarit pe aceasta platforma. Ne-a placut, de asemenea, interfata super usoara a aplicatiei.

 

Concluzia

Acestea sunt cele mai bune modalitati actuale de a verifica cine v-a vizualizat profilul Instagram. Deci, daca va intrebati cine v-a urmarit actualizarile IG fara sa va urmareasca de fapt, aceste aplicatii va vor ajuta cu siguranta. De asemenea, puteti ascunde persoanele care va privesc povestile Instagram si puteti posta cu usurinta.
 

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=ZdiwkL5mRQw[/embed]

Comentarii

Postari Populare

Cat timp este nevoie pentru ca un site nou sa se claseze in SERP-urile Google?

  Incercati sa va lansati site-ul web si sa ii construiti autoritatea ? Sau lucrati la site-ul web al dvs. sau al unui client in acelasi scop? Intrebarea este: cat timp este necesar ca un site nou sa se claseze in SERP-urile Google? Indiferent de situatie, o singura intrebare se va pune, fie in capul dumneavoastra, fie in capul clientului dumneavoastra. "In cat timp voi vedea rezultate in ceea ce priveste clasamentul site-ului meu?". La aceasta intrebare se poate raspunde simplu: "Depinde". Multi factori intra in sistemul de clasificare al Google, dar eu sunt aici pentru a va ajuta sa intelegeti ce este necesar pentru a va ajuta sa va imbunatatiti clasamentul in SERP-urile Google. Haideti sa incepem! Cum sunt clasate site-urile web? Inainte de a raspunde la intrebarea cat timp va dura cresterea pozitiei site-ului dvs., trebuie sa intelegeti criteriile utilizate pentru clasificarea site-ului dvs. web. La urma urmei, nu sunt doar unul sau doua lucruri care determina r