Treceți la conținutul principal

7 pasi pentru a-ti creste audienta pe LinkedIn in 2023

 Poti construi un public puternic pe LinkedIn, chiar daca pornesti de la zero. Iata sapte pasi pentru a va creste audienta pe LinkedIn in acest an.

LinkedIn este o resursa excelenta pentru a va construi brandul personal si pentru a atrage noi clienti si clienti pentru afacerea dvs. Iata sapte modalitati prin care va puteti creste audienta pe LinkedIn in 2023.

linkedin

Optimizeaza-ti pagina LinkedIn

Inainte de a incepe sa postati pe LinkedIn, ar trebui sa incepeti prin a va optimiza pagina pentru a va asigura ca atrageti persoanele potrivite. Alegeti o imagine de profil si o fotografie de fundal care sa iasa in evidenta si sa atraga atentia oamenilor.
De asemenea, doriti sa va editati titlul, rezumatul si competentele astfel incat sa creeze o imagine convingatoare a ceea ce faceti si a modului in care aduceti valoare. Utilizarea hashtag-urilor relevante va face ca persoanele potrivite sa va gaseasca mai usor profilul.

Incepeti sa va conectati cu persoanele pe care le cunoasteti

Daca sunteti nou pe LinkedIn, incepeti prin a va conecta mai intai cu persoane pe care le cunoasteti. Cautati membri ai familiei, prieteni si fosti si actuali colegi cu care va puteti conecta.

Odata ce aveti mai mult de 500 de conexiuni, profilul dvs. va parea mai legitim. In plus, pe masura ce reteaua dvs. continua sa creasca, LinkedIn va putea sa va recomande noi persoane cu care sa va conectati.

Oferiti aprobari si scrieti recomandari

Unul dintre avantajele utilizarii LinkedIn este ca alte persoane va pot sustine competentele si va pot lasa recomandari. Dar cum convingeti alte persoane sa faca acest lucru? Incepeti prin a cauta oportunitati de a aproba competentele altor persoane si de a le lasa recomandari pozitive.
De fiecare data cand lasati cuiva o recomandare bine gandita, conexiunile si urmaritorii acelei persoane pot vedea comentariul dvs. pe profilul lor, impreuna cu un link direct catre pagina dvs. de LinkedIn. Si multi oameni vor fi bucurosi sa va intoarca favoarea, desi nu ar trebui sa va asteptati la asta.

Activati modul creator

Modul creator este o setare de profil de pe LinkedIn care este conceputa pentru a va ajuta sa va cresteti raza de actiune si influenta. Odata ce il activati, veti avea acces la instrumente si functii suplimentare care va vor ajuta sa creati continut pentru publicul dvs. de pe LinkedIn.

Odata ce ati activat modul creator, daca cineva va trimite o cerere de conectare, va va urmari automat si va continua sa va urmareasca chiar daca ii refuzati cererea (cu exceptia cazului in care va dezactiveaza manual). De asemenea, sunteti eligibil pentru a fi prezentat ca un creator sugerat pentru urmarire, ceea ce va ajuta mai multe persoane sa va descopere.

Raspundeti la comentarii

Cel mai bun mod de a va creste numarul de urmaritori pe LinkedIn este prin implicarea cu oamenii de pe platforma. Oamenii doresc sa se angajeze cu profesionisti cu aceleasi idei pe LinkedIn - puteti incuraja acest lucru punand intrebari si raspunzand la comentarii. In plus, cu cat sunt mai multe comentarii la postarile dvs., cu atat acestea vor fi mai vizibile in newsfeed.

Dar implicarea este o cale cu doua sensuri, asa ca trebuie, de asemenea, sa cititi si sa comentati postarile altor persoane. Fa-ti un obiectiv sa iti petreci timp in fiecare zi pentru a lasa comentarii bine gandite la postarile pe care le consideri interesante.

Alaturati-va grupurilor LinkedIn

Inscrierea in grupurile LinkedIn este o alta modalitate buna de a va conecta cu persoanele potrivite. Atunci cand apareti in mod regulat in grupuri si oferiti valoare, cresteti sansele ca unele dintre acele persoane sa doreasca sa va urmareasca. De asemenea, puteti lua in considerare posibilitatea de a va infiinta propriul grup si de a invita membrii sa se alature.

Promoveaza-ti profilul LinkedIn

In cele din urma, o modalitate simpla de a va creste audienta LinkedIn este de a partaja un link catre profilul dvs. in semnatura de e-mail. De asemenea, puteti sa va promovati profilul pe site-ul dvs. web, pe blog si pe orice alt profil de social media pe care il aveti. Includerea unui link direct va face ca oamenii sa se conecteze mai usor cu dvs.

Daca aveti bugetul necesar, puteti, de asemenea, sa rulati anunturi LinkedIn pentru a va promova profilul pentru a genera mai multe clienti potentiali si pentru a creste gradul de constientizare a marcii. Anunturile LinkedIn sunt utile, deoarece va pot ajuta sa ajungeti la persoanele dintr-o anumita industrie si sa va imbunatatiti ratele de conversie.

 

Mario Grigorescu isi propune sa va aduca inspiratie de la experti respectati de top. Cu toate acestea, inainte de a lua orice decizie de afaceri, ar trebui sa consultati un profesionist care va poate consilia in functie de situatia dumneavoastra individuala.

El alaturi de echipa sa se angajeaza sa va ajute sa incepeti, sa conduceti si sa va dezvoltati mica afacere online. Aflati mai multe despre beneficiile apartenentei micilor afaceri la strategia de marketing 360 - marca Agent Promovator, aici.

 

Comentarii

Postari Populare

Specialistul SEO impartaseste cum sa-ti faci site-ul vizibil pe Google fara sa platesti reclamele

Specialistul SEO impartaseste cum sa-ti faci site-ul vizibil pe Google fara sa platesti reclamele de tip ads, astfel incat elaborarea unei strategii eficiente de optimizare a motoarelor de cautare (SEO ) necesita munca, dar merita efortul. Prin optimizarea elementelor cheie ale site-ului dvs. web, puteti imbunatati in mod dramatic vizibilitatea acestuia in rezultatele cautarilor organice. Cu peste un miliard de site-uri web online in prezent, cum va asigurati ca motoarele de cautare va pot gasi si evidentia site-ul? Garry Grant, director executiv al SEO Incorporated, s-a alaturat recent podcastului Future of Work pentru a discuta despre natura critica a pozitionarii in topurile Google pentru cresterea veniturilor din afaceri. Aceasta evolutie a inteligentei artificiale si a algoritmilor Google subliniaza peisajul vital si schimbator al SEO, in care adaptabilitatea si cunoasterea celor mai bune practici actuale sunt esentiale pentru a mentine un clasament relevant si ridicat in cautar...

Cum sa devii copywriter: Un ghid pas cu pas

Un copywriter este o persoana care scrie cu intentia de a-si educa, convinge sau influenta publicul, adesea cu scopul de a vinde un produs sau un serviciu. Copywriterii au o intelegere a publicului lor si stiu cum sa influenteze luarea deciziilor prin cuvinte si sugestii. Daca va place sa scrieti, poate doriti sa luati in considerare o cariera in copywriting . In acest articol, exploram ce face un copywriter, principalele tipuri de copywriting , abilitatile comune ale copywriterilor si cum sa deveniti copywriter. Care sunt principalele tipuri de copywriting? Copywriterii scriu texte si ofera consumatorilor si clientilor informatii despre un anumit serviciu sau produs. Cele trei tipuri principale de copywriteri sunt: 1. Redactorii de agentie Copywriterii de agentie isi asigura un post intr-o agentie care deserveste mai multi clienti si, de obicei, vor trebui sa lucreze cu norma intreaga. Veti finaliza adesea proiecte care pot fi provocatoare si care necesita creativitate pentru a ajut...

De ce Marketing Online si de ce este important?

A stazi ne vom referi la elementele de baza pentru marketing online si cum sa-l folosesti pentru a-ti extinde afacerea in mediul online. Marketingul online reprezinta utilizarea marketingului pentru a comercializa produse sau servicii in mediul online. Ia in considerare utilizarea diferitelor canale digitale, cum ar fi retelele sociale, motoarele de cautare, paginile web, comunicarile prin e-mail si  marketingul de continut . Marketingul online este important deoarece are un impact asupra perceptiilor clientilor despre o companie sau un produs. De asemenea, influenteaza modul in care clientii iau masuri in ceea ce priveste o companie sau un produs. Si nu in ultimul rand, ajuta companiile sa-si atinga scopurile si obiectivele prin achizitionarea de noi clienti si pastrarea acestora pe termen lung.   4 Divizii Majore de Marketing Digital   Exista multe moduri in care peisajul digital se schimba si in aceasta sectiune vom explora 4 divizii diferite care se incadreaza in mark...

Ar trebui sa va construiti propriul site web sau sa apelati la o firma de web design?

Ati ales numele site-ului web si adresa URL perfecta. Acum, este timpul sa creati propriul site web si sa-l puneti online. Crearea unui site web a devenit mai usoara de-a lungul anilor, deoarece exista multe programe de creare site-uri web pentru a va crea singur un site de afaceri. Pe de alta parte, s-ar putea sa preferati sa angajati o firma de web design sau un web deisgner profesionist. Care dintre ele este cea mai buna varianta?   Ce este un constructor de site-uri web?   Un constructor de site-uri web  este un instrument care va arata cum sa realizati un site web fara a avea experienta in inginerie sau codificare. Acesta ofera sabloane pentru crearea de site-uri web pe care le puteti personaliza. Un web builder poate fi fie un program, fie o platforma care faciliteaza construirea unui site.   Avantajele si dezavantajele utilizarii unui constructor de site-uri web Printre avantajele utilizarii unui constructor de site-uri web se numara faptul ca nu trebuie sa st...

Asteptari versus realitate: impactul in marketingul digital asupra afacerii tale

Cert este ca impactul in marketingul digital in majoritatea companiilor este folosit astazi pentru promotii. A devenit o practica obisnuita si ar fi o mare greseala daca nu folositi niciun model de promovare online. Poate fi benefic atat pentru companiile mici, cat si pentru cele mari. Cu toate acestea, necesita unele abilitati si experienta. Nu poti sa creezi pur si simplu o platforma online sau o pagina FB si sa te astepti la multi vizitatori si vanzari. Daca aveti nevoie de asistenta profesionala in acest domeniu, verificati aceasta pagina. In plus, promovarea prin intermediul platformelor online in sine ar putea sa nu fie singurul lucru de care aveti nevoie. Exista multe optiuni disponibile, dar necesita si abordarea corecta. Cheia este sa gasesti un echilibru intre asteptarile tale si realitatea pe care o poti obtine din acest model de promovare. Va vom prezenta cateva exemple in articolul urmator. Acoperirea crescuta duce la un profit mai mare Desi este crucial sa ajungeti la mai...