Treceți la conținutul principal

Ryan Reynolds & Co au pus la cale aceasta strategie de marketing pentru a face din Deadpool un succes de 1 miliard de dolari

 

Sinopsis

Staruri de la Hollywood precum Ryan Reynolds folosesc cascadorii neconventionale pentru a pune la cale aceasta strategie de marketing si a se conecta cu publicul Gen-Z, potrivit sefului de marketing al Disney, Asad Ayaz. Succesul din aceasta vara "Deadpool & Wolverine" exemplifica aceasta abordare, actorii aparand in videoclipuri muzicale, emisiuni culinare si evenimente live pentru a atrage publicul mai tanar. Strategia a ajutat filmul sa se apropie de 1 miliard de dolari la nivel global!

Deadpool Wolverine

De la aparitii in videoclipuri K-pop la prepararea de chimichangas cu bucatari celebri, staruri de cinema precum Ryan Reynolds incearca tot mai multe cascadorii neortodoxe pentru a ajunge la publicul fragmentat al generatiei Z, potrivit sefului de marketing al Disney.

Gigantul studio hollywoodian se bucura de o vara plina de succese, filmul ireverentios cu supereroi "Deadpool & Wolverine" devenind cel mai recent film al sau care va depasi 1 miliard de dolari la box office-ul global in acest weekend.

Vorbind sambata la conventia Disney D23 a fanilor, Asad Ayaz, directorul de marca, a atribuit o mare parte din acest succes exceptional vedetelor Reynolds si Hugh Jackman, care au depasit limitele marketingului traditional.

Cele mai importante vedete au aparut in pielea personajelor pentru videoclipul "Chk Chk Book" cu senzatia pop coreeana Stray Kids si s-au alaturat unui concurs de gatit pe YouTube cu Gordon Ramsay si fiica sa in varsta de 22 de ani.

De asemenea, ei si-au dus turneul mondial la un meci de fotbal din Campionatul European din Germania, la un magazin de pui din Londra (pentru un popular serial online de comedie sketch) si s-au udat la un festival de baloane cu apa.

"Am fost foarte norocosi si norocosi sa avem talente... care sunt dispuse sa faca lucruri pe care uneori actorii nu vor sa le faca, cum ar fi sa faca lucruri in caracter", a declarat Ayaz pentru AFP.

Generatia Z, care are aproximativ 12-27 de ani, a fost deosebit de dificil de atins de Hollywood si de cinematografe in ultimii ani, declansand semnale de alarma in industrie.

Dar cascadoriile neobisnuite "trec" prin tinerii spectatori care sunt mai atenti la telefoanele lor, la retelele de socializare, la influencerii YouTube si la reclamele de pe jocurile video decat la reclamele TV traditionale sau la trailerele de film, a declarat Ayaz.

O mare parte din atentie se concentreaza pe generarea de continut off-the-wall care se raspandeste rapid online.

O galeata de popcorn extrem de sugestiva pentru film, care se presupune ca a fost "conceputa" de personajul Deadpool al lui Reynolds, iubitor de aluzii, a avut ca scop - si a reusit - sa devina virala la nivel global.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=TUbOVtpo0YE[/embed]

Reynolds si Jackman au filmat, de asemenea, un mesaj inainte de inceperea filmului prin care ii avertizeaza pe spectatori sa isi inchida telefoanele mobile - in pielea personajelor lor de supereroi.

"Pune-ti telefonul pe silentios", maraie agresiv Wolverine al lui Jackman, intr-o amenintare plina de injuraturi la adresa camerei, care a fost vizionata de sute de mii de ori pe YouTube.

Acesta a fost un exemplu in care am produs continut unic cu Ryan si Hugh... in costum complet", a declarat Ayaz.

https://agentpromovator.ro/consultanta-in-marketing-digital/

Marketing pregatit pentru meme

"Deadpool si Wolverine" a fost deosebit de potrivit pentru abordarea gonzo, deoarece personajul Deadpool vorbeste in mod repetat direct cu publicul in timpul filmului.

Eroul cu gura mare al lui Reynolds isi bate joc frecvent de compania mama Disney si chiar face glume despre "salvarea" francizei supereroilor Marvel, care a trecut prin cativa ani relativ slabi.

Dar abordarea de tip outside-the-box este din ce in ce mai raspandita.

Anul trecut, studioul rival Warner a construit o "Malibu DreamHouse" in viata reala pentru a promova "Barbie", care a devenit virala dupa ce a fost listata pentru inchiriere pe Airbnb.

Un alt mare succes Disney recent, "Inside Out 2", abordeaza probleme precum anxietatea si depresia, care sunt teme frecvent discutate online de Generatia Z.

Analistii au avertizat ca multe meme-uri de film distribuite pe scara larga contin imagini piratate sau clipuri filmate ilegal de spectatori in cinematografe.

https://agentpromovator.ro/ce-inseamna-consultant-in-marketing/

Dar Disney a pus clipuri personalizate si seturi de instrumente digitale pentru "Inside Out 2" la dispozitia creatorilor TikTok si YouTube, care au raspandit rapid meme-uri despre film, a declarat Ayaz.

"Acesta este un public care se bazeaza foarte mult pe dispozitivele sale. Consumul lor de media este foarte diferit" fata de generatiile mai in varsta, a spus el.

"Este esential sa ne asiguram ca suntem prezenti pe platformele pe care Gen Z petrece cel mai mult timp", a adaugat Ayaz.


Cresteti rapid rezultatele in cautarile organice, cu ajutorul serviciilor de marketing online oferite de Mario Grigorescu - Consultant in Marketing certificat Google si MOZ, pana in Prima Pagina Google!

Urmariti-ma pe LinkedIn. Vizitati site-ul meu web.


Adaugati AgentPromovator.ro la feedul dvs. de Stiri Google

noutati google


 

Comentarii

Postari Populare

7 pasi: Cum sa creezi un plan eficient de marketing de continut

Crearea unui plan eficient de marketing de continut este cruciala pentru atingerea obiectivelor de marketing si pentru cresterea afacerii tale. Marketingul de continut este o strategie care implica crearea si distribuirea de continut valoros, relevant si consecvent pentru a atrage si pastra un public clar definit. Un plan de marketing de continut este un plan care prezinta obiectivele, strategiile si tacticile specifice pentru eforturile de marketing de continut ale unei companii. Crearea unui plan eficient de marketing de continut este cruciala pentru atingerea obiectivelor de marketing si pentru cresterea afacerii dvs. Discutam cateva dintre etapele cheie pentru crearea unui plan eficient de marketing de continut. 1. Definiti-va scopurile si obiectivele Primul pas in crearea unui plan de marketing de continut este sa va definiti scopurile si obiectivele. Ce doriti sa obtineti cu eforturile dvs. de marketing de continut? Doriti sa cresteti gradul de constientizare a marcii, sa genera

De ce ai nevoie de o strategie de video marketing in 2023

  D escoperiti importanta video-marketing-ului pentru afacerea dvs. impreuna cu ideile de video marketing, pentru a face ca realizarea campaniilor de video marketing sa fie simple si usoare. Pana acum, probabil ca stiti deja ca video marketingul este esential pentru a atrage noi clienti si a-i incuraja pe cei existenti sa ramana loiali. Gasirea celui mai bun mod de a-l implementa in  strategia dvs. de marketing  este o alta poveste. Nu este suficient sa creezi cateva videoclipuri personale si sa speri ca vei obtine rezultate remarcabile. Consumatorii de astazi sunt inundati de continut video inovator si creativ care ii implica la nivel personal. Daca doriti sa va intreceti cu concurentii dvs., va trebui sa abordati video marketingul in mod strategic. Vestea minunata este ca exista o multime de moduri in care puteti dezvolta si implementa o strategie de video marketing. Acest ghid este plin de sfaturi de video marketing care va vor ajuta sa iesiti din anonimat in 2021 pentru a direction

Cat costa un site web in WordPress in 2023?

Descoperiți bugetul ideal pentru realizarea unui site web in WordPress cu ajutorul ghidului nostru detaliat de calculare a costurilor. Planuiti sa construiti un site web? WordPress ar putea fi instrumentul perfect, usor de utilizat de catre incepatori, dar cu o putere mai mult decat suficienta pentru cele mai complexe site-uri de afaceri. Dar se potriveste cu bugetul dumneavoastra? Cat costa cu adevarat sa construiti un site web in WordPress?     Gazduire (gratuit pana la $120 pe luna) S-ar putea sa va asteptati ca o platforma puternica precum WordPress sa aiba nevoie de o gazduire de top, dar nu este neaparat adevarat. InfinityFree, 000Webhost , FreeHostingNoAds si multi alti furnizori de gazduire gratuita ofera toti o instalare usoara a WordPress, permitandu-va sa incepeti cu costuri zero. A alege calea WordPress gratuit inseamna insa acceptarea unor limite. Este adesea lent, mai putin fiabil, cu foarte putin spatiu de stocare si capabil sa gestioneze doar site-uri cu trafic foarte

Specialistul SEO impartaseste cum sa-ti faci site-ul vizibil pe Google fara sa platesti reclamele

Specialistul SEO impartaseste cum sa-ti faci site-ul vizibil pe Google fara sa platesti reclamele de tip ads, astfel incat elaborarea unei strategii eficiente de optimizare a motoarelor de cautare (SEO ) necesita munca, dar merita efortul. Prin optimizarea elementelor cheie ale site-ului dvs. web, puteti imbunatati in mod dramatic vizibilitatea acestuia in rezultatele cautarilor organice. Cu peste un miliard de site-uri web online in prezent, cum va asigurati ca motoarele de cautare va pot gasi si evidentia site-ul? Garry Grant, director executiv al SEO Incorporated, s-a alaturat recent podcastului Future of Work pentru a discuta despre natura critica a pozitionarii in topurile Google pentru cresterea veniturilor din afaceri. Aceasta evolutie a inteligentei artificiale si a algoritmilor Google subliniaza peisajul vital si schimbator al SEO, in care adaptabilitatea si cunoasterea celor mai bune practici actuale sunt esentiale pentru a mentine un clasament relevant si ridicat in cautar

De ce este nevoie de un consultant in marketing online pentru afacerea ta?

  D Daca doriti sa realizati un plan de marketing digital de succes, primul dvs. pas este sa executati si sa analizati diferite actiuni, sa stiti unde se incadreaza fiecare tehnica de marketing in strategia dvs. si sa identificati scenarii din viata reala. Din fericire, o consultanta in marketing online va poate ajuta sa faceti exact acest lucru. Ce mai pot face acesti consultanti pentru organizatia dvs.? Daca doriti sa implementati noi proiecte in organizatia dvs., sa ii restructurati capacitatile digitale sau sa lansati o noua strategie pentru a va maximiza si optimiza performantele, este timpul sa solicitati serviciile unui  consultant marketing online . O agentie de marketing online va va ajuta doar sa organizati idei si concepte, sa realizati strategii si sa puneti in miscare diferitele etape ale proiectului dvs. de la brainstorm-ul initial pana la executarea acestuia. Ce reprezinta consultanta in marketing online? O  consultanta in marketing online  ghideaza companiile atunci can