Treceți la conținutul principal

E necesar ca afacerea dvs. sa aiba nevoie de un Specialist SEO?

 


Este o intrebare dezbatuta din ce in ce mai des in randul oamenilor de afaceri din Romania. Am gasit niste raspunsuri.

Probabilitatea face ca utilizatorii sa dea click pe primul, al doilea sau al treilea rezultat intr-o cautare Google, mai mult decat oricare alt rezultat, iar daca nu va aflati pe prima pagina, veti pierde detasat in rezultatele cautarilor organice.

Potrivit unui studiu realizat de Ignite Visibility , primul rezultat al cautarii primeste aproape 45% din totalul click-urilor. Primele trei rezultate combinate obtin 60% din click-uri, iar rezultatele de pe prima pagina obtin 89% din click-uri.
Cum se ajunge pe prima pagina? Prin optimizarea optimizarii motorului de cautare ( SEO ).

Rudimentele unui SEO de calitate sunt relativ usor de inteles, dar este nevoie de experienta si expertiza de lunga durata pentru a fi un specialist. Exista o multime de resurse online pentru a va sustine eforturile in SEO, desi, inclusiv cursurile si instrumentele, multe dintre ele sunt gratuite.
Varianta cea mai sigura este sa puteti angaja un specialist SEO cu experienta in timp si recomandari pe masura.

Este o intrebare care a afectat pe cei ca Andrew Neuman din comunitatea Business.com. Un Expert SEO nu poate fi la fel de important pentru operatiunile in curs de desfasurare ale afacerii dvs., cum ar fi, de exemplu, un contabil sau un avocat, iar consecintele greselilor SEO nu sunt la fel de grave ca greselile fiscale sau juridice. La urma urmei, nimeni nu merge in inchisoare pentru practici SEO nepotrivite. Totusi, multe companii pierd venituri din cauza lor. Daca nevoile dvs. in SEO sunt dincolo de ceea ce puteti invata sau puteti gestiona cu ajutorul instrumentelor SEO disponibile de la incepatori, va recomandam sa apelati la un Expert SEO.

Sunteti convins ca puteti face asta singur?

Bugetarea necesita deseori decizii dificile. Multe dintre aceste decizii incep cu intrebarea: “Chiar am nevoie de asta?”.
SEO poate fi unul dintre primele investitii pe care le-ati gandi sa nu fie pe primul loc. Avand suficient timp, in functie de volumul de continut de marketing online, un proprietar de business poate invata sa efectueze propria optimizare SEO la un nivel functional, daca nu chiar la nivel de expert. Bineinteles, timpul pe care il dedici trebuie sa vina de undeva, iar timpul inseamna bani!

Invatarea bunelor practici de SEO va va costa in timp, chiar daca nu este un element important in bugetul de marketing. Procedurile de optimizare SEO se schimba in mod constant, deoarece Google difuzeaza periodic noi schimbari algoritmice care pot afecta cele mai bune practici recunoscute. Deci, poate fi mult mai mult decat credeai. Pe masura ce motoarele de cautare au devenit mai complexe ca structura si trafic organic, au devenit si mai greu de pacalit. Asta inseamna ca un SEO de calitate necesita mult mai mult decat utilizarea inteligenta a cuvintelor cheie.

In plus, daca ati scos deja din ecuatie bugetul dvs. in SEO, este posibil sa nu faceti ca aceasta sa fie o prioritate majora si afacerea dvs. sa mai aiba de asteptat pentru a ramane pe pozitii de top in prima pagina Google Search. Astfel, decizia de a va ocupa personal de SEO se poate transforma cu usurinta in imposibilitatea de a face asta pe termen lung.

Nota editorului: Cautati informatii despre starea site-ului dvs. in motorul de cautare Google?


Comentarii

Postari Populare

Cat timp este nevoie pentru ca un site nou sa se claseze in SERP-urile Google?

  Incercati sa va lansati site-ul web si sa ii construiti autoritatea ? Sau lucrati la site-ul web al dvs. sau al unui client in acelasi scop? Intrebarea este: cat timp este necesar ca un site nou sa se claseze in SERP-urile Google? Indiferent de situatie, o singura intrebare se va pune, fie in capul dumneavoastra, fie in capul clientului dumneavoastra. "In cat timp voi vedea rezultate in ceea ce priveste clasamentul site-ului meu?". La aceasta intrebare se poate raspunde simplu: "Depinde". Multi factori intra in sistemul de clasificare al Google, dar eu sunt aici pentru a va ajuta sa intelegeti ce este necesar pentru a va ajuta sa va imbunatatiti clasamentul in SERP-urile Google. Haideti sa incepem! Cum sunt clasate site-urile web? Inainte de a raspunde la intrebarea cat timp va dura cresterea pozitiei site-ului dvs., trebuie sa intelegeti criteriile utilizate pentru clasificarea site-ului dvs. web. La urma urmei, nu sunt doar unul sau doua lucruri care determina r

8 moduri de a-ti imbunatati prezenta online in 2023

Indiferent de tipul de afacere pe care o conduci, exista multe lucruri pe care le poti castiga daca ai o  prezenta online puternica . Cu o prezenta online puternica, puteti stimula constientizarea brandului, puteti creste numarul de clienti potentiali si  puteti creste vanzarile . Asadar, pe masura ce ne apropiem de anul 2023, fiecare afacere trebuie sa planifice sa isi duca prezenta online la urmatorul nivel. In aceasta postare, vom explica cateva lucruri importante pe care fiecare afacere ar trebui sa le faca pentru a-si imbunatati  prezenta online  in 2023. Atunci cand creati o prezenta online impresionanta in 2023, importanta de  a avea un site web  nu poate fi subliniata prea mult. Site-ul dvs. web poate face ca oamenii sa stie mai usor ce sunteti capabil sa le oferiti. In plus, acesta le poate spune oamenilor mai multe despre procesul dvs. de lucru, orele de lucru, locatia, informatiile de contact si multe altele. Dar nu ar trebui sa creati orice site. Acesta trebuie sa fie usor

De ce Marketing Online si de ce este important?

A stazi ne vom referi la elementele de baza pentru marketing online si cum sa-l folosesti pentru a-ti extinde afacerea in mediul online. Marketingul online reprezinta utilizarea marketingului pentru a comercializa produse sau servicii in mediul online. Ia in considerare utilizarea diferitelor canale digitale, cum ar fi retelele sociale, motoarele de cautare, paginile web, comunicarile prin e-mail si  marketingul de continut . Marketingul online este important deoarece are un impact asupra perceptiilor clientilor despre o companie sau un produs. De asemenea, influenteaza modul in care clientii iau masuri in ceea ce priveste o companie sau un produs. Si nu in ultimul rand, ajuta companiile sa-si atinga scopurile si obiectivele prin achizitionarea de noi clienti si pastrarea acestora pe termen lung.   4 Divizii Majore de Marketing Digital   Exista multe moduri in care peisajul digital se schimba si in aceasta sectiune vom explora 4 divizii diferite care se incadreaza in marketingul digita

Ce inseamna consultant in marketing online?

U n  consultant in marketing online este un profesionist calificat, care intelege analiza, care ii motiveaza pe consumatori si ii invata cum sa puna in aplicare strategii pentru a le imbunatati afacerea. Unii oameni confunda agentiile de publicitate si consultantii in marketing, presupunand ca consultantii in marketing fac acelasi lucru, dar independent de o agentie. Cu toate acestea, cele doua sunt foarte diferite, desi indeplinesc functii complementare. Daca stiti ce mesaj sa transmiteti pentru a face publicitate, veti angaja o agentie de publicitate pentru a crea reclame care detine echipe creative, formate din creatori de arta, redactori si designeri in grafica, care vor contribui la transmiterea mesajului intr-un mod nou si captivant printr-o campanie publicitara sau de alta natura. In schimb, un  consultant in marketing online  este persoana care ajuta o companie sa decida cum  sa creeze engagement  cel mai bine pentru clientii existenti. In plus, consultantul in marketing va va

5 motive pentru a face un audit SEO pentru site-ul dvs

Optimizarea pentru motoarele de cautare (SEO) este una dintre cele mai importante componente ale comertului electronic si ale marketingului digital iar un Audit SEO rezolva aspectele tehnice legate de acest tip de optimizare. Cu toate acestea, exista o sansa mare ca la un moment dat sa experimentati o scadere a clasamentului, indiferent cat de atent ati fi cu designul web si crearea de continut. Desi este greu sa te protejezi complet de greselile SEO, un audit SEO te poate ajuta sa eviti probleme majore. Auditarea site-ului dvs. va asigura, de asemenea, ca reveniti pe drumul cel bun dupa probleme cat mai repede posibil. Iata cateva motive pentru a face un audit SEO pentru site-ul tau.     1. Imbunatatiti-va structura informatiilor A avea continut solid si lizibil pe site-ul tau web nu are sens daca nu este accesibil cititorilor tai. Trebuie sa utilizati date de analiza relevante pentru a va asigura ca continutul dvs. este usor de gasit de catre motoarele de cautare si cititorii dvs. C